Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Jeugdhulpverlener Dunamis Online

Op 14 februari 2005 is de website van Dunamis officieel de lucht ingegaan.

De omgeving is op basis van OpenIMS CMS geïmplementeerd en is een grote sprong voorwaarts voor de Jeugdhulpverlener uit Gelderland. In de loop van 2005 zal ook het Intranet op basis van OpenIMS CMS en DMS worden ingericht en in gebruik worden genomen.

Over Dunamis

Dunamis is een organisatie die hulp en ondersteuning biedt aan jongeren van 0 tot 23 jaar en hun gezin. Zij vragen begeleiding bij het oplossen van hun problemen. Hierbij gaat het om opvoedings-, gedrags- of ontwikkelingsproblemen. Vaak is er sprake van een combinatie. Het werkgebied is het zuidelijk deel van Gelderland.
Meer informatie: www.dunamis-jhv.nl

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.


Naar boven

Case

Aequor en Presta'sMedewerkers kunnen nu vanuit huis aan adviezen en andere documenten werken. Voor een kwart van onze 100 medewerkers is het een groot voordeel dat ze niet langer aan hun werkplek gebonden zijn...

Lees verder >