Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Kennisbank Bouw- en Woningtoezicht geopend

Nieuwegein, 11 november 2004.

Op 11 november 2004 zijn om 11.00 uur de digitale deuren van het online kenniscentrum BWTinfo (www.bwtinfo.nl) geopend. Het kenniscentrum, ontwikkeld door Sogeti Nederland en OpenSesame ICT in opdracht van het ministerie van VROM en de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland, heeft als primaire doel het bevorderen van onderlinge kennisuitwisseling tussen gemeenten om te komen tot een professionelere, effectievere en efficiëntere invulling van het Bouw- en Woningtoezicht.

Uitgangspunt daarbij is 'voor en door' gemeenten. BWTinfo wordt een kenniscentrum Bouw- en Woningtoezicht met actuele, kwalitatieve en gemeentelijke informatie. Denk hierbij aan het vereenvoudigen en verbeteren van wet- en regelgeving, het verbeteren van ICT-mogelijkheden, het transparanter maken van het vergunningverleningproces en handhavingproces, het ontwikkelen van management tools.

Sogeti Nederland heeft BWTinfo voor het Ministerie van VROM gerealiseerd met gebruikmaking van OpenIMS® Content Management Server (CMS) en Document Management Server (DMS) in combinatie ook wel Enterprise Content Management (ECM) genoemd.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.


Naar boven

Case

UI Online. Gepersonaliseerde medicament bijsluitersUI Online is een oplossing waarmee apothekers naast het te verstrekken medicament, op basis van een recept, een gepersonaliseerde bijsluiter uitreiken.

Lees verder >