Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

OpenIMS in Gids Content Management Systemen 2009

OpenIMS Content Management Server (OpenIMS CMS) is dit jaar voor de derde keer opgenomen in de Gids Content Management Systemen 2009 die door Entopic al een aantal jaren wordt uitgegeven.

Door de opname van OpenIMS in deze Gids wordt bevestigd dat OpenIMS CMS een volwassen platform is voor o.a. het realiseren en beheren van uitgebreide webomgevingen zoals websites, portals, intranet en dergelijke. Door de integratie mogelijkheden met OpenIMS Document Management Server (DMS) ontstaat een zeer krachtig Enterprise Content Management (ECM) platform voor bijna iedere organisatie.

Gids CMS 2009

De Gids Content Management Systemen geldt al jaren als een onafhankelijk standaardwerk te gebruiken voor onder andere de selectie van een CMS. De editie 2009 geeft wederom een actueel en overzichtelijk beeld van professionele cms-systemen in Nederland. De Gids CMS 2009 bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt uitgelegd wat content management is en hoe content management systemen dat ondersteunen. Daarbij komen de werking en de eigenschappen van een cms uitgebreid aan bod. Ook wordt ingegaan op techniek, het implementatie- en integratietraject, en de consequenties voor de organisatie. In deel twee worden de in Nederland aangeboden cms-en geïnventariseerd. De kenmerken van de aangeboden systemen zijn in duidelijke schema´s naast elkaar geplaatst, zodat u goed kunt zien welk cms het beste bij uw situatie past. Daarnaast worden de 26 content management systemen elk afzonderlijk uitvoerig beschreven.Meer informatie over de gids kunt u vinden op www.entopic.com/gids.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.


Naar boven

Case

Bedrijfsgevoelig documentbeheer ASM veilig en efficientDoor gebruik te maken van OpenIMS® is ASM in staat haar documenten veilig en efficiënt te produceren, beheren en distribueren.

Lees verder >