Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

OpenIMS op de iPad

Op dit moment neemt het gebruik van tablets (zoals de iPad) en smartphones snel toe. Standaard kunt u het OpenIMS platform met de webbrowser van bijvoorbeeld de iPad gebruiken; met behulp van het aanvullende product Dropbox (Dropbox.com) kunt u documenten op deze mobiele platformen ook bewerken.

Documenten procesmatig afhandelen

De tablet of smartphone gebruiker kan documenten via de webbrowser uit de persoonlijke takenlijst, zoals inkomende stukken (post, facturen, agenda, besluiten), bekijken, doorsturen, goedkeuren en/of afkeuren. U heeft daardoor altijd de beschikking over al uw relevante documenten om uw werkzaamheden te kunnen verrichten. Het OpenIMS platform kan de betreffende documenten in PDF formaat aanbieden terwijl het originele formaat (in bijvoorbeeld Word) ongewijzigd blijft.

Documenten bewerken

Door de Dropbox integratie kunt u via een tablet of smartphone nu ook documenten uit een OpenIMS DMS folder openen en bewerken. Met o.a. Documents To Go kunt u de documenten vervolgens bewerken. Alle wijzigingen die u aanbrengt worden vervolgens door Dropbox ook in het OpenIMS Document Management systeem doorgevoerd (en vice-versa).

1-6 van 6

Afbeelding: 1/6 1. Goedkeuring besluiten, nota's, vergaderstukken
1. Goedkeuring besluiten, nota's, vergaderstukken
Afbeelding: 2/6 2. Mijn poststukken
2. Mijn poststukken
Afbeelding: 3/6 3. Mijn facturen
3. Mijn facturen
Afbeelding: 4/6 4. iPad Dropbox OpenIMS
4. iPad Dropbox OpenIMS
Afbeelding: 5/6 5. OpenIMS op iPad Docs To Go
5. OpenIMS op iPad Docs To Go
Afbeelding: 6/6 6. Bewerken MS Word op iPad
6. Bewerken MS Word op iPad

Over OpenSesame ICT
OpenSesame ICT BV is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenFSS® en OpenIMS® als standaard software beschikbaar. OpenFSS® is een full-text zoekmachine voor het indexeren en doorzoeken van uw bestaande netwerk/file servers. OpenIMS® is een ECM platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en bestaat onder andere uit webContent-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenFSS® en OpenIMS® draaien op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, zijn op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en zijn volledig webbased. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.openfss.com en/of www.openims.com.


Naar boven

Case

Aequor en Presta'sMedewerkers kunnen nu vanuit huis aan adviezen en andere documenten werken. Voor een kwart van onze 100 medewerkers is het een groot voordeel dat ze niet langer aan hun werkplek gebonden zijn...

Lees verder >