Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Prinsjesdag 2012

Nieuwegein, 18 september 2012.

OpenIMS® helpt het ministerie van Financiën met de Miljoenennota 2013. Het ministerie van Financiën lanceerde vandaag de 106ste Miljoenennota conform planning om stipt 15.15 uur op www.prinsjesdag2012.nl.

Op 18 september 2012, is Prinsjesdag 2012 volgens planning succesvol gelanceerd. Op deze departementale website, door Sogeti Nederland en OpenSeame ICT gerealiseerd op basis van OpenIMS, kunnen bezoekers zowel algemene informatie als samenvattingen met betrekking tot de miljoenennota 2013 raadplegen.

Prinsjesdag app

Dit jaar is er voor het eerst een app voor iPad en Android tablet gebruikers.
Met de app kunt u de route van de Gouden Koets volgen en foto’s, video’s en de begrotingskalender bekijken. Vanaf Prinsjesdag 18 september om 15.15 uur zijn ook de Miljoenennota 2013 en de andere Prinsjesdagstukken via de app te bekijken.

De app is beschikbaar via de iTunes App Store en de Google Play App Store.

Webrichtlijnen

De site is ontwikkeld overeenkomstig de webrichtlijnen (zie www.webrichtlijnen.nl) zoals dit is besloten op 30 juni 2006 in het Besluit Kwaliteit Rijksoverheid websites. U moet hierbij o.a. denken aan de ondersteuning van leesbare url's en de ondersteuning voor bezoekers met een visuele handicap.

Groot aantal gelijktijdige bezoekers

De Internetsite heeft de hoogste bezoekers piek tussen 15.15 en 17.00 uur omdat dan de informatie rond de miljoenennota en de rijksbegroting publiekelijk bekend wordt gemaakt. Door het embargo, de gegevens waren in tegenstelling tot de jaren daarvoor vooraf niet aan de (schrijvende) pers verstrekt, was de belasting extra groot.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT BV is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenFSS en OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenFSS is een full-text zoekmachine voor het indexeren en doorzoeken van uw bestaande netwerk/file servers. OpenIMS is een ECM platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en bestaat onder andere uit webContent-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenFSS en OpenIMS draaien op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, zijn op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en zijn volledig webbased. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.openfss.com en/of www.openims.com.


Naar boven

Case

Bedrijfsgevoelig documentbeheer ASM veilig en efficientDoor gebruik te maken van OpenIMS® is ASM in staat haar documenten veilig en efficiënt te produceren, beheren en distribueren.

Lees verder >