Home Actueel Evenementen eFacturen 2012 congres

eFacturen 2012 congres

E-factureren. Noodzaak of nice-to-have voor bedrijven? Digitaal factureren en betalen groeit ontegenzeggelijk, maar desondanks worden er jaarlijks nog wel veel meer papieren dan digitale facturen en acceptgiro's verstuurd. De adoptie van E-factureren kan sneller! Wat is dan de beste voorbereiding? Wat zijn de ingrediënten voor het succesvol inzetten E-factureren binnen een onderneming? Moet het bedrijf zich er integraal mee bezig houden of is het alleen de zaak van de boekhouding? Hoe overtuig ik mijn eigen organisatie? En hoe plukken onze klanten hier de vruchten van?

Dit congres biedt u de gelegenheid om in één dag, geheel gratis, weer volledig op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen van E-factureren.

OpenIMS en E-factureren in de praktijk
U kunt het OpenIMS platform inzetten voor het herkennen, verwerken en accoderen van inkomende facturen gekoppeld aan uw financiële systeem en/of uw uitgaande (digitale) facturen te distribueren via e-mail, webservices of een (klant)portaal en te archiveren conform wettelijke termijnen.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.opensesameict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.