Home Actueel Evenementen NOiV Jaarcongres 2011

NOiV Jaarcongres 2011

Op donderdag 24 maart 2011 wordt in Media Plaza (Utrecht) het NOiV Jaarcongres 2011 gehouden. Ook voor deze editie is de organisatie in handen van programmabureau NOiV, in nauwe samenwerking met ECP-EPN.
OpenSesame ICT B.V. participeert als sponsor van dit congres.

Thema van het NOiV Jaarcongres 2011 is ‘Open Einder'.

Ineke Schop, programmamanager van NOiV, over de keus van het thema: "We hebben de afgelopen jaren een paar stevige impulsen gegeven en nu is het de kunst om te zorgen dat duurzaam hergebruik van overheidsgegevens en overheids-ICT de standaard wordt. Het faciliteren van adoptie en implementatie is randvoorwaardelijk. We vertrouwen erop dat deze boodschap gehoord wordt. Vandaar het thema open einder: de beweging naar een open overheid blijft", aldus Schop.

Net als voor de 2010-editie van het jaarcongres, zal ook voor de komende editie gewerkt worden met een programma adviescommissie. Tot de ‘2011-commissie' behoren: Arie van Bellen (directeur ECP-EPN); Arre Zuurmond (Zenc); Bert Uffen (Bureau Keteninformatisering Werk en Inkomen - BKWI); Davied van Berlo (Ambtenaar 2.0); Johan van der Waal (Kwaliteitsinstituut Nederlandse gemeenten - KING); Freek Blankena (freelance journalist); Maartje Breeman (ministerie van Economische Zaken); Holger Peters (Stichting GemGids); Marielle Roozemond en Frits de Jong (beiden NOiV).

Het evenement vindt plaats in:
Media Plaza Utrecht
Croeselaan 6 (Ingang Oost)
3521 CA Utrecht
Telefoon: +31 (0)30 291 41 11

Meer informatie en inschrijven:
https://noiv.nl/actueel/evenementen/congres/noiv-jaarcongres-2011-2/

Vragen?
Neem contact op met Janneke Hermsen
via e-mail: bdm@osict.com
of bel +31 (0)30 - 60 35 640

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.opensesameict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.