Home Actueel Evenementen Open Source Symposium 2010

Open Source Symposium 2010

Op 11 november 2010 organiseert CKC Seminars wederom het jaarlijkse Open Source Symposium.
Onderwerp van dit symposium is het geven van een beeld over de laatste stand van zaken op het gebied van ontwikkeling van praktische en bruikbare applicaties die zijn gebaseerd op Open Source software.
Speciale aandacht zal ook worden gegeven aan de bijdrage die open source software kan bieden aan geïntegreerde zakelijke oplossingen.
Het symposium is gecombineerd met een informatiemarkt , waar de onafhankelijke keynotes worden vermengd met presentaties van de deelnemende Open Source leveranciers. De presentaties zullen sterk worden afgestemd op de praktische gevolgen van open source in een breed gebied zoals (Enterprise) Content Management, Customer Relations Management, Business Intelligence, besturingssystemen en platforms, Cloud Computing, Virtualisatie, Middleware en Service Oriënted Architecture.
In het programma is er voldoende tijd voor het bezoeken van de informatiemarkt, waar de bezoekers in contact kunnen komen met de leveranciers.

OpenSesame ICT neemt deel aan het symposium en zal onder meer het een en ander laten zien van OpenIMS (Enterpise Content Management), SugarCRM (relatiebeheer) en OpenFSS (File Server Search).

Het evenement vindt plaats in: 

World Trade Center Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
Telefoon: +31 (0)10 - 4054444

Website: www.wtcrotterdam.nl

Voor wie?
Het Open Source Symposium is gericht op Business Management (CxO, Business Development, Project-en Portfolio Management, Business Process Management), IT-beheer (CIO, IT-management, teamleiders) en IT-professionals (IT architecten, analisten en Onderzoekers, IT en Business Process Consultants, Software en Applicatie Ontwikkelaars, Integratie specialisten) van zowel het bedrijfsleven als de overheid. Een bezoek aan het symposium is gratis voor (potentiële) eindgebruikers van open source producten of diensten.
Om de kwaliteit van het Symposiumpubliek hoog te houden betalen leveranciers en consultants van open source software een vergoeding van € 195, - excl. BTW.

Vragen?
Neem contact op met Janneke Hermsen
via e-mail: bdm@osict.com
of bel +31 (0)30 - 60 35 640

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.opensesameict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.